Të nderuar klientë

Në vazhdim mund ta ndiqni një prezantim të shkurtër rreth objekteve Dijari, të cilat në të ardhmën do të përfaqësojnë lagje dhe komunitete të gjera, me mundësi të shkëlqyeshme të organizimit të jetesës individuale dhe aktiviteteve kolektive

Ne ju ftojmë nga sot të mendoni që nesër të jeni pjesë e këtyre komuniteteve dhe të jepni kontributin intelektual në organizimin dhe avansimin e jetës shoqërore brenda këtyre objekteve.

Mundësia që ju të jeni pjesë e objekteve është fare e lehtë dhe e përshtatur për kushtet dhe standardet aktuale të vendit.

OBJEKTET NË ULQIN

Objektet në Ulqin janë një vazhdim i
punës sonë si kompani e ndërtimit
jashtë vendit,
më konkret tashmë edhe në Ulqin, tek
"Fusha e Ulqinit".

Objekti përmban një etazhitet P+4
dhe në çdo kat do të ketë nga
3 banesa, në total 15 banesa

lexo më shume...

DIJARI RESIDENCE

Gjendet në rrugën Adnan Shyti, tek lokacioni i tanishëm i Pishinës Delfini, mbrapa palestrës sportive.
Me një infrastrukturë të rregulluar, me parkingje mbi dhe nëntokësore, dhe me parkun qëndror për fëmijë, afërsisht 40,000 m2 banim me një arkitekturë bashkohore, dhe me planimetri të organizuara mirë dhe me llojllojshmëri të kuadraturave për banim (prej banesave të vogla e deri tek ato të mëdhat).

lexo më shume...

OBJEKTI P+2

Është një objekt që gjendet në parcelën e njejtë dhe në kuadër të Dijari Residence por me një
tjetër stil dhe dizajn, poashtu shumë modern dhe unik në vete.

Me një etazhitet të ulët por me një hapësirë më të gjerë në sipërfaqe dhe me korridor qëndror
dhe ndriqim zenital gjë që e bënë objektin një prej objekteve më karakteristike në vend dhe
rajon me nga 13 banesa në kat, 26 në total dy katet.

lexo më shume...

OBJEKTI D Ismail Qemaili

Objekti në fjalë është me etazhitet B+P+5.

Gjendet në magjistralën Vushtrri-Prishtinë,
saktësisht tek rrethi për Gojbulë.

Përmban një përdhes me lokale (afarizëm) dhe katet banim,
nga 6 banesa në kat, 30 në total,
kurse bodrumi ka destinim garazhimin.

lexo më shume...

KOMPLEKSI DIJARI

Dijari Kompleksi, është në një pozitë shumë të favorshme në qytetin, ajo ka lidhje të mëdha, me qytetin e Vushtrrisë, edhe me qytetet e afërta, Prishtinë dhe Mitrovicë...

lexo më shume...

Oferta që përfitojnë të gjithë

30%

Me rastin
e kontraktimit

70%

Me këste për
10 vite

0%

0% Kamate

Ambientet e sigurta reflektojne ardhmeri te sigurt