Objektet në ulçin

Objektet në Ulqin janë një vazhdim i punës sonë si kompani e ndërtimit jashtë vendit, më konkret tashmë edhe në Ulqin, tek "Fusha e Ulqinit".

Objekti përmban një etazhitet P+4 dhe në çdo kat do të ketë nga 3 banesa, në total 15 banesa

Sipërfaqja neto: 41.00m2
Sipërfaqja bruto: 51.16m2

Qëndrimi ditorë: 13.40m2
Kuzhina: 3.60m2
Dhoma e fjetjës: 11.20m2
Ballkoni: 4.00m2
Banjo: 4.10m2
Holli: 4.70m2

Sipërfaqja neto: 49.50m2
Sipërfaqja bruto: 58.74m2

Qëndrimi ditorë
dhe Kuzhina:
25.20m2
Dhoma e fjetjës: 11.50m2
Ballkoni: 3.50m2
Banjo: 5.10m2
Holli: 5.00m2

Sipërfaqja neto: 61.10m2
Sipërfaqja bruto: 71.50m2

Qëndrimi ditorë
dhe Kuzhina:
26.00m2
Dhoma e fjetjës: 13.20m2
Ballkoni 1: 5.10m2
Ballkoni 2: 6.70m2
Banjo: 4.70m2
Holli: 5.40m2

Sipërfaqja neto: 50.60m2
Sipërfaqja bruto: 60.82m2

Qëndrimi ditorë
dhe Kuzhina:
21.80m2
Dhoma e fjetjës: 12.50m2
Ballkoni: 4.00m2
Banjo: 5.10m2
Holli: 7.20m2

Sipërfaqja neto: 49.50m2
Sipërfaqja bruto: 58.05m2

Qëndrimi ditorë
dhe Kuzhina:
25.20m2
Dhoma e fjetjës: 11.50m2
Ballkoni: 3.50m2
Banjo: 5.10m2
Holli: 5.00m2

Sipërfaqja neto: 61.10m2
Sipërfaqja bruto: 71.50m2

Qëndrimi ditorë
dhe Kuzhina:
26.00m2
Dhoma e fjetjës: 13.20m2
Ballkoni 1: 5.10m2
Ballkoni 2: 6.70m2
Banjo: 4.70m2
Holli: 5.40m2