Dijari sh.p.k

ka strategji që shumë shpejt të zgjerojë veprimtarinë dhe ta angazhojë një rrjetë të gjerë inxhinierësh, të cilët profesionalisht do të udhëheqin projektet e lëmive përkatëse, Ne iu kemi qasur denjësisht hapjeve të vendeve të reja të punës dhe njëkohësisht realizimit të punëve në mënyrë profesionale nga kuadrot kompetente, Ne e kemi filluar formimin e grupit, nëse mendon se mund të jesh pjesë e tij, atëherë lajmërohu!

Ekipa yne

Enis Lahu

Arkitekt / Projekt menaxher

Arta Deda

Ekonomiste

Ilmi Zabergja

Jurist / Avokat

Driton Syla

Agjent i shitjes